Запуск корабля SpaceX з астронавтами на борту відклали: названа нова дата польоту

Запуск корабля SpaceX з астронавтами на борту відклали: названа нова дата польоту

1873

Історична подія для SpaceX і NASA була відкладена – корабель Crew Dragon Demo-2 з астронавтами на борту не полетів на МКС через погодні умови. Так, його старт був намічений на 27 травня 2020 року, а користувачі могли дивитися онлайн-трансляцію запуску.

Чому не полетів?

Crew Dragon Demo-2  запуск відкладений

До останнього всі сподівалися, що ракета-носій з кораблем стартує. Але через важкі погодні умови запуск довелося відкласти. Так, польоту завадив сильний дощ і вітер.

Екіпаж космічного корабля SpaceX повернувся в підготовчий центр NASA, де буде чекати наступної спроби польоту.

екіпаж Crew Dragon Demo-2

Нова дата запуску Crew Dragon Demo-2

Наступною датою запуску місії Crew Demo-2 з астронавтами на борту стане субота, 30 травня 2020 року. Старт ракети запланований на 3:22 p.m. EDT (22:22 за київським часом). Буде також проводитися онлайн-трансляція, яка розпочнеться о 18:00.

Якщо, 30 травня запуск не відбудеться, тоді його перенесуть на 31 травня о 3:00 p.m. EDT (22:00 за київським часом).

Як розповів глава NASA Джим Бріденстайн, він вважає, що його команда і команда Ілона Маска працювали чудово, приймаючи правильні рішення.



Схожі статті / Вам може сподобатися